Välkommen till Strandlins by Rolling Luggage!

Vi på Strandlins har sedan starten 1989 alltid varit din lokala väskbutik. En väskaffär med trogna kunder som jobbar med kända varumärken av hög kvalitet och har resväskor för alla tillfällen - solsemestern i värmen, weekendresan i Paris, tågresan över dagen men även den snabba businessresan, jorden-runt-upplevelsen eller vardagsväskan som underlättar både jobb och fritid.

Sedan Oktober 2019 är vi en del av Samsonite-gruppen och heter nu Strandlins by Rolling Luggage. Rolling Luggage grundades 1995 på Heathrows flygplats utanför London. Därifrån har vi sedan expanderat till andra flygplatser i hela Europa och även startat vår webbutik. Strandlins-andan finns kvar och kombineras nu med ett ännu större produktutbud genom våra varumärken Samsonite, American Tourister, Lipault, Gregory, Hartmann och TUMI. På så vis säkerställer vi att så många av våra kunder som möjligt hittar de produkterna de behöver.

Om du vill ha personlig hjälp & service är du välkommen att besöka våra Samsonite butiker som finns på flera platser i Stockholm och i Göteborg - hitta din närmaste butik här. För varumärken som inte är del av vår produktutbud längre hänvisar vi till andra återförsäljare så som Accent, Åhléns eller NK i Stockholm och Göteborg. När det gäller Rimowa finns det tyvärr ingen auktoriserad återförsäljare kvar i Sverige. Kunder som vill reperera en Rimowa väska eller köpa en ny kan kontakta Rimowa på deras hemsida. Om du istället vill ha hjälp med att hitta en ny väska ur vårt sortiment är du välkommen till våra butiker där vår personal kommer hjälpa dig med att rekommendera något som motsvarar dina förväntningar.