KOSTNADSFRI STANDARDLEVERANS | KOSTNADSFRIA RETURER | SÄKER BETALNING
Top

Kan jag ta min väska ombord planet?

Filtrera på ditt flygbolag och utforska
Rolling Luggages utbud av lämpliga väskor.

passar också till:

Hitta ditt handbagage

Observera att det här verktyget endast är avsett som
vägledning eftersom handbagagereglerna kan ändras.

Hitta den perfekta kabinväskan

Olika flygbolag har olika mått- och viktrestriktioner när det gäller handbagage. Hos vissa bolag kan du få betala en extra avgift om ditt handbagage är för stort eller för tungt, eller så måste du kanske checka in din väska. Är allt detta lite förvirrande? Ingen fara! Samsonite finns här för att hjälpa dig välja rätt väska för din flygresa - så att din resa blir så smidig som möjlig.

Fundera vilka flygbolag du reser mest med och kolla upp deras restriktioner för handbagage (höjd x längd x bredd). Vissa flygbolag har samma regler. Glöm inte att packa inom viktrestriktionerna, eftersom flygbolag kan väga ditt handbagage innan du tar med det ombord.

Samsonite har olika val för varje flygbolag - du hittar säkert något som passar just dig och dina behov.

OBS: vi strävar efter att alltid publicera den gällande informationen om handbagage; dock rekommenderar vi att du dubbelkollar med ditt flygbolag eftersom reglerna kan ändras.

Titta på handbagage per flygbolag

Product dimensions

* Måtten som visas på varje flygbolag är de yttre måtten i centimeter, inklusive handtag, hjul, stödfötter, sidofack och andra ytterdelar. Måtten av volym, dimensioner och vikt bestäms i Samsonites laboratorium under användning av processer där toleranser upp till 1.5 cm i dimensioner och 5% i vikt och volym inte kan exkluderas.

10% off