When Business meets City Breaks

När arbetet
möter stadens puls

Affärsresor kan vara ett tveeggat svärd. Visst är det roligt att komma bort från kontoret och utforska en ny stad, men när man väl har klivit ombord på planet, gått genom passkontrollen, skakat alla de rätta händerna och hållit en lyckad presentation är det oftast dags att åka hem igen.

Nytta och nöje

Som tur är finns det nu lösningar för dig som vill kombinera nytta med nöje. Konceptet är enkelt: Förläng affärsresan med ett par dagar och förvandla konferensen till en New York-helg, eller stanna kvar efter strategimötet i Dubai och få en helt oförglömlig semester.

Finns det något bättre tillfälle att använda några semesterdagar än när företaget har flugit dig till någon av världens alla fantastiska städer? Idag tycker allt fler affärsresenärer att det är onödigt att åka hela vägen till Kanada och inte se mycket mer än hotellrummet och insidan av ett konferenscenter, eller ta ett flyg till Spanien och tillbringa hela dagen i en instängd mässhall. Istället kan affärsresan ses som en fantastisk möjlighet att vidga sina vyer.

Om du vill hoppa på det här tåget och kombinera nytta med nöje behöver du en väska som kan växla mellan arbete och fritid lika enkelt som du.

Silver City Drift Laptop Backpack

City Drift Laptop Backpack

Med datorryggsäcken City Drift är du redo för allt! Separata fack för dator och surfplatta skyddar dina arbetsredskap under dagens alla strapatser, och tack vare den integrerade Smart Sleeve-fickan kan du fästa ryggsäcken på rullväskans handtag och förflytta dig obehindrat. Perfekt för storstadsresor och den optimala följeslagaren till American Touristers superlätta 4-hjuliga kabinväska Herolite Spinner. Tillsammans utgör de en perfekt kombo för korta men händelserika affärs- och nöjesresor.

Guld Samsonite Paradiver Light Backpack

Samsonite Paradiver Light Backpack

Lämna mässhallen och ge dig ut på upptäcktsfärd med Paradiver Light Backpack. Med sin smarta men samtidigt sportiga design är den här coola, bekväma ryggsäcken perfekt för både affärs- och semesterresor. Kombinera den med Samsonites kabinväska Neopulse Spinner så får du en supersnygg men samtidigt otroligt praktisk bagagekombination!

Platina Tumi: Alpha Bravo Reflective messenger bag

Tumi: Alpha Bravo Reflective messenger bag

Axelremsväskan är en riktig pendlarklassiker, oavsett om du ska ta tunnelbanan till jobbet eller flyga till andra sidan jorden. Den här slitstarka, diskreta väskan från Tumi har en bekväm axelrem och ett lättåtkomligt huvudfack där din dator alltid är i tryggt förvar. Väskan är perfekt för kombinerade jobb- och nöjesresor. Det extremt slitstarka polymeshmaterialet har en vacker lyster som fungerar i både styrelserummet och ute på stan. Kombinera den med den matchande rullväskan i kabinstorlek så är din avslappnade stil helt komplett!

När arbetet möter stadens puls
https://www.strandlins.com/shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure.html
Artikelnr shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure