When Business meets City Breaks

Vad ska du tänka på när
du köper en väska online?

Rätt väska kan hålla hela livet och följa med dig till andra sidan jorden och tillbaka. Att hitta den perfekta resväskan på internet är lite mer komplicerat än det kanske verkar.

5 saker du måste tänka på
när du köper en resväska

Hur långt?
Först måste du fråga dig hur långt du ska resa och vad du ska göra när du kommer fram? Om du ska flyga över halva jorden för en storstadssemester i New York behöver du förmodligen en hård resväska med hjul som är lätt att transportera och tillräckligt stadig för att hålla dina tillhörigheter i tryggt förvar. Om du ska sätta dig bilen och köra till havet med familjen är en lättare resväska eller duffelväska ett betydligt bättre val.

Hur länge?
Det kan verka självklart, men faktum är att det är väldigt lätt att bortse från resans längd och investera i en väska som inte alls tillgodoser ens behov. För en utrikesresa behöver du t.ex. oftast en betydligt större väska än för en spahelg. Stora resväskor (75 cm) lämpar sig bäst för tvåveckorsresor, medan medelstora resväskor (68 cm) oftast passar perfekt för veckolånga resor.

Hur mycket?
Priset är naturligtvis alltid en viktig faktor. En väska kan kosta allt från under 80 pund till betydligt mer än 1 000 pund. Mycket beror därför på vilka funktioner och egenskaper du letar efter. Det bästa väskmärket för just dig är inte nödvändigtvis det dyraste. Det finns en väska för varje plånbok, så bestäm på förhand hur mycket du är villig att betala och leta sedan efter en väska i den prisklassen.

Hur stor?
Storleken har betydelse, särskilt med dagens lågprisflyg. Handbagagereglerna är ofta mycket strikta, vilket är ett faktum som bör tas med i beräkningen vid valet av väskstorlek. Tänk också på att en större resväska blir betydligt tyngre när du väl lägger i semesterpackningen, så störst är inte alltid bäst.

Hur säker?
Mjuk eller hård? Dragkedja eller trepunktslås? Olika väskor har olika egenskaper när det gäller att hålla dina ägodelar i tryggt förvar. Om du kommer att ta med dig mycket värdesaker eller sova i delat rum (vandrarhem etc.) kanske du bör lägga större vikt vid säkerhetsfunktionerna.

Silver American Tourister Lock'n’Roll Spinner

American Tourister Lock'n’Roll Spinner

Den här stadiga resväskan med fyra hjul har ett trepunktslås som håller dina ägodelar i tryggt förvar och en rolig, färgglad design som absolut inte går obemärkt förbi på bagagebandet. Lock’n’Roll finns i tre olika storlekar: 55 cm kabinväska, 69 cm för veckolånga resor och 75 cm för tvåveckorsresor.

Guld Samsonite Uplite Spinner

Samsonite Uplite Spinner

Samsonite Uplite Spinner är en lätt, mjuk resväska med expanderingsfunktion som kan anpassas efter dina behov. När det är dags att packa upp kommer du att älska de smarta, invändiga förvaringslösningarna, och TSA-låset håller dina ägodelar i tryggt förvar.

Platina Hartmann 7R Spinner

Hartmann 7R Spinner

Hartmann 7R Spinner är stil, slitstyrka och användbarhet kombinerat i en och samma universalväska. Med sitt lätta, rep- och stöttåliga skal, sitt fjädrande draghandtag med bubbla aluminiumskenor och sitt infällda TSA-lås är den här väskan den perfekta mixen av form och funktion.

Vad ska du tänka på när du köper en väska online?
https://www.strandlins.com/shop-the-look_roll-luggage-buying-tips.html
Artikelnr shop-the-look_roll-luggage-buying-tips

Köp Strandlins by Rolling Luggage Stilen