How to pack for your holiday

Så här packar
du inför semestern

Det är dags för dig att ta en välbehövlig paus. Du har sparat pengar, bokat flyg och boende, tagit ledigt från jobbet och planerat in massor av spännande aktiviteter och upplevelser. Allt som återstår är att få ned allt du behöver under semestern i några få kubikcentimetrar.

Kolla in de här smarta packningstipsen
och utnyttja packutrymmet till max.

Var pedantisk
Även om dina kläder kommer att ligga i en hög i hörnet av sovrummet under resten av resan kan du försöka vara så noggrann som möjligt när du packar. Vik dina skjortor, tröjor, klänningar och jeans som om du skyltade ett butiksfönster. Om du viker dem så prydligt det bara går kan du inte bara packa resväskan mer effektivt, utan minskar även risken för skrynklor under resan. Med packkuber kan du packa riktigt kompakt och separera olika saker från varandra. På så sätt kan du snabbt och enkelt packa upp när du kommer fram till resmålet.

Använd banden
De flesta resväskor har invändiga bagageremmar, så kallade kryssband, så varför inte använda dem? Elastiska band håller packningen på plats, men band med justerbar spänning är ännu bättre. Använd bagageremmarna för att komprimera mjuka tillhörigheter som kläder och badhanddukar så att du får mer plats för allt annat du behöver.

Var kreativ
Om du inte packar kreativt kommer du snabbt att få slut på utrymme. Ta vara på allt outnyttjat utrymme. Dina skor är ju t.ex. ihåliga, så varför inte fylla dem med strumpor, laddarkablar eller underkläder? Om det finns plats i tvättpåsen, använd den! Och om vandringskängorna tar upp jättemycket plats i väskan kan du ha på dig dem på planet och packa ner sandalerna istället.

Silver American Tourister Bon Air Spinner

American Tourister Bon Air Spinner

Bon Air är en hård resväska med dragkedja som kombinerar slitstyrka, stil, låg vikt och funktion. Tack vare de många praktiska förvaringsutrymmena och flera elastiska bagageremmar kan du enkelt packa som ett proffs nästa semester.

Guld Samsonite Lite-Shock Spinner

Samsonite Lite-Shock Spinner

Samsonite Lite-Shock är den lättaste resväskan i Samsonites Curv-kollektion, som kombinerar minimal vikt med maximal stöttålighet. Här finns rymliga förvaringsfack som du kan fylla utan att ytterskalet buktar ut och stadiga korsband som håller dina tillhörigheter på plats.

Platina Tumi Alpha Balistic Nylon Spinner

Tumi Alpha Balistic Nylon Spinner

Tumis Alpha-serie har en konstruktion som överträffar alla andra. Väskorna är lättare, mer slitstarka och rymligare än någonsin. Praktisk, löstagbar kostymhållare, infällda hjul som maximerar packutrymmet och en extra framficka med blixtlås som hjälper dig att packa mer effektivt.

Så här packar du inför semestern
https://www.strandlins.com/shop-the-look_roll-how-to-pack.html
Artikelnr shop-the-look_roll-how-to-pack