0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0 SEK

Till varukorgen-ikon

0

Samsonite Firelite

Inspirerad av sportens värld, med en revolutionerande design, smidig manövrering och en tuff, robust exteriör klarar Samsonite Firelite de mest extrema förhållanden tillverkad i det nya och lätta materialet Curve. Med vår prisgaranti kan du alltid känna att du gör en bra affär. Skulle du ändå inte vara nöjd bjuder vi på returfrakten. Alla Samsonite Firelite tillverkas i Europa och har 10 års garanti. Bäst i test tidningen Allt om resor som bl a skriver "Här har det inte hållits igen på kvaliteten, väskan är välgjord in i minsta detalj."

Prisgaranti

– hos Strandlins betalar du aldrig för mycket!

Visst vore det dumt att beställa väskor från oss och upptäcka dem till ett lägre pris i en annan butik nästa dag? Klart man vill betala så lite som möjligt för sina väskor! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina väskor till ett lägre pris, så kommer Strandlins att ersätta dig med 100% av mellanskillnaden av det pris du betalat och det pris som den andra butiken säljer för.

Produkter

» Resväskor

» Business

» Väskor för barn

» Varumärken

» Plånböcker

» Shoppingvagnar

» Duffelväskor

» Sidkarta / sitemap

Nyhetsbrev

Missa inte senaste nytt och alla bra erbjudanden, registrera dig nu:

Säkra och snabba betalningar hos oss på strandlins.com

Copyright © 2014 Strandlins Reseeffekter AB   |   Adress: Box 7110, 18712 Täby   |   E-post: info@strandlins.com | Orgnr: 556789-5072