Fri frakt och fri retur                       Mina sidor   |   Kundklubben  |  Våra butiker   |   Kundtjänst  |   08-758 11 14

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0 SEK inkl frakt

Till varukorgen-ikon

0

Resväskor bäst i test 2019

Här har vi samlat de resväskor och kabinväskor som har fått de allra bästa betygen av våra resenärer, experter och testinstitut. Betygen är satta både med tanke på användarvänlighet, hållbarhet och möjlighet till snabba reparationer. Vår panel består av 100 st aktiva affärsresenärer och semesterfirare, samt kunnig personal i väskbranchen som har lång erfarenhet av olika väskmärken och som dagligen hanterar bl a flygskadat bagage. Vi hoppas att den här vägledningen  ska hjälpa dig att hitta den resväska som passar dina behov bäst. Väskor som har fått lägre betyg än 7 har vi inte tagit med i den här listan. Det är inte alltid de dyraste väskorna som är bäst i test

Tips på resväskor från oss:

Resväskor finns i alla modeller och storlekar men det är resans längd och syfte som bestämmer vilka resväskor du behöver. En resväska för affärsresenärer fyller andra behov än en väska för semesterfirare.

Mjuka resväskor är flexibla, lätta och slitstarka men tål inte hårda stötar. De har ofta fickor på utsidan med plats för en laptop och resehandlingar.

Det finns olika typer av hårda resväskor

De väskor som säljs mest just nu är tillverkade av polykarbonat eller polypropylen. På några få år har väskorna av den mjukare polykarbonatplasten (t ex Samsonite Lite-Shock och Samsonite Cosmolite) i princip tagit över marknaden helt, mest beroende på dess låga vikt. Resväskor av den hårdare polypropylenplasten (t ex Samsonite Flux eller Samsonite S´Cure) är dock fortfarande de väskor som har den allra bästa hållbarheten. Eftersom de nya plasterna mycket sällan går sönder, och du kan byta alla lösa delar på våra väskor, kan du ofta ha en hård resväska i många, många år.


Samsonite Uplite

Den här kabinväskan har flera år i rad fått betyget 8 av 10 från vår panel. Det är en mycket lätt och rymlig kabinväska som fungerar även på Ryanair och Lufthansa. Den finns med 2 eller 4 hjul men panelen föredrar den med 2 hjul eftersom den har en större höjd (axelbredd) invändigt och därför är lättare att packa ner en kostym eller en blus i. Gruppen affärsresenärer drar ner betyget något eftersom det inte finns något speciellt avdelat utrymme för dator och tillbehör. Även framfickan är för trång för att få ner en dator. Men pga av den låga vikten och det stora utrymmet får väskan ändå ett högt betyg. Eftersom det är en Samsonite är tillgången på reservdelar god. Rullar fint och klarar höga trottoarkanter bra men är något mindre effektiv på grusigt underlag. 

Betyg 9 av 10


Antler Global test november 2018

Så här skriver Allt om resor: "Stilig kabinväska och en praktisk inredning. Väskan har försetts med ett specialdesignat skönt handtag som följer handens rörelser när man drar väskan eller skjuter den på 2 hjul. En väska för proffsresenären" 

Betyg 10 av 10

Delsey Moncey Bäst i Test i Expressen 2018

Slagtåligt material- Vattentålig - Fyra dubbla, lättmanövrerade och tysta hjul - Helfodrad - Elastiska kryssband som kan justeras i höjdled efter packmängd - Integrerat TSA-kombinationslås - 5 års världsgaranti. En stilren resväska som är säker, lättmanövrerad och slagtålig. Väskorna är tillverkade av polypropylen för att säkerställa lång hållbarhet och maximal lastkapacitet, något som är viktigt för resenärer.

Betyg 9 av 10


Samsonite S´Cure resväskor

Här är en nyare modell som är tillverkad enligt samma princip som Aeris. Testpanelen har jämfört dessa 2 väskor och har satt ett relativt högt betyg på den här väskan, mycket beroende på den lägre vikten samt under förutsättning att den håller lika länge som en Aeris. Dessutom menar panelen att de dubbla stagen för handtaget är bättre om man vill hänga på en annan väska."Ett bra köp för hela familjen"

Betyg 9 av 10


Epic Ultraslim Kabinväska

Den här kabinväskan tilltalade semesterresenärerna men inte affärsfolket. Plus för det låga priset, att den går att expandera samt att den fungerar på Ryanair. Minus för de små framfickorna och att den är något tyngre än nyare kabinväskor.

Betyg 7 av 10


Samsonite Prodigy

En snygg och rejäl kabinväska med en praktisk ficka på utsidan för dator och resetillbehör. Väskan vi testade hade 4 hjul och upplevdes vara mycket lättrullad. Den låga vikten, praktiska framfickan och Samsonites bra garantier gör den till ett bra val.

Betyg 9 av 10

Prisgaranti

– hos Strandlins betalar du aldrig för mycket!

Visst vore det dumt att beställa väskor från oss och upptäcka dem till ett lägre pris i en annan butik nästa dag? Klart man vill betala så lite som möjligt för sina väskor! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina väskor till ett lägre pris, så kommer Strandlins att ersätta dig med 100% av mellanskillnaden av det pris du betalat och det pris som den andra butiken säljer för.

Produkter

» Resväskor

» Business

» Väskor för barn

» Varumärken

» Plånböcker

» Shoppingvagnar

» Duffelväskor

» Sidkarta / sitemap

Nyhetsbrev

Missa inte senaste nytt och alla bra erbjudanden, registrera dig nu:

Säkra och snabba betalningar hos oss på strandlins.com

Copyright © 2014 Strandlins Reseeffekter AB   |   Adress: Box 7110, 18712 Täby   |   E-post: info@strandlins.com | Orgnr: 556789-5072