Fri frakt och fri retur                       Mina sidor   |   Kundklubben  |  Våra butiker   |   Kundtjänst  |   08-758 11 14

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0 SEK inkl frakt

Till varukorgen-ikon

0

VÄLKOMMEN TILL STRANDLINS!
Vår affärsidé är enkel – snabbt och personligt! Har du någonsin hört talas om en väskaffär med trogna kunder som kommer tillbaka år efter år? En väskaffär som känner sina kunder, kan deras namn och får förtroendet att fixa väskor till hela familjen? Nej, det är inte så vanligt. Inte i dessa tider, när man snabbt letar fram en billig väska på nätet, och sedan loggar ur.

Vi på Strandlins har sedan starten 1989 alltid varit den personliga väskhandlaren. Vi bestämde oss tidigt för att ”finnas till hands” när det uppstår problem. Vi är blixtsnabba på att svara på telefon eller mail, och vi kan alltid svara på tekniska frågor om våra väskor. Det kan handla om allt från att fixa ett kodlås eller ta fram gällande mått på en kabinväska, till att snabbt skicka dig en reservdel om det skulle behövas. (Prova det hos de stora kedjorna…) Vi har till och med en speciell garanti – som bara finns hos oss – som innebär att om din väska krossas på flygresan så slipper du som kund bråka med flygbolaget (vi behöver dock en skaderapport från flygplatsen). Istället får du en ny väska av oss. Så enkelt ska det vara. Och om det skulle bli problem med Posten, när vi har skickat en väska till dig, så hjälper vi dig snabbt.

Lite skryt är på sin plats: Vi har mycket höga poäng på Trustpilot.

Några tankar om miljön. En annan liten egenhet vi har är att om du har köpt väskan hos oss, så byter vi reservdelar på den även om garantitiden gått ut. Vi är nämligen lite måna om miljön, och tycker det är bättre att reparera lite oftare än att köpa nytt direkt. Dessutom tycker vi det är bättre att ha kvalitetsväskor som är tillverkade i Europa, än att köpa in billigare från andra världsdelar – och flyga in dem till Sverige.

Men nu glömde vi nästan – en resa är ju kul! Vi har bara kvalitetsväskor. Det hör ändå till undantagen att väskor går sönder, så låt oss prata om det roliga. Själva resan! Vi har resväskor för alla tillfällen. Jorden runt, snabb business, kort weekend, lång vecka i solen, snabbt besök över dagen. Och vi jobbar bara med kända varumärken av hög kvalitet, som Rimowa, Baron, Samsonite och Titan. Vi erbjuder fri frakt och fri returfrakt om du köper din resväska online hos oss. Om du av någon anledning inte blir nöjd kan du skicka tillbaka väskan till oss på vår bekostnad! Självklart vill du som köpare ha din resväska eller kabinväska snabbt, därför kan du se lagerstatus för varje produkt här på hemsidan. Ofta betyder det att du får dina resväskor på ditt hämtställe redan dagen efter din beställning.

Till sist – trevlig resa! Nu önskar vi dig en härlig resa, utan krångel och strul. Bara ring eller maila om du har frågor, vi fixar allt. Vi kanske till och med kan ge tips på någon trevlig restaurang att besöka på ditt resmål?

Prisgaranti

– hos Strandlins betalar du aldrig för mycket!

Visst vore det dumt att beställa väskor från oss och upptäcka dem till ett lägre pris i en annan butik nästa dag? Klart man vill betala så lite som möjligt för sina väskor! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina väskor till ett lägre pris, så kommer Strandlins att ersätta dig med 100% av mellanskillnaden av det pris du betalat och det pris som den andra butiken säljer för.

Produkter

» Resväskor

» Business

» Väskor för barn

» Varumärken

» Plånböcker

» Shoppingvagnar

» Duffelväskor

» Sidkarta / sitemap

Nyhetsbrev

Missa inte senaste nytt och alla bra erbjudanden, registrera dig nu:

Säkra och snabba betalningar hos oss på strandlins.com

Copyright © 2014 Strandlins Reseeffekter AB   |   Adress: Box 7110, 18712 Täby   |   E-post: info@strandlins.com | Orgnr: 556789-5072