Fri frakt och fri retur                       Mina sidor   |   Kundklubben  |  Våra butiker   |   Kundtjänst  |   08-758 11 14

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0 SEK inkl frakt

Till varukorgen-ikon

0

Resväskor från Samsonite, Rimowa, Titan, Cavalet m fl.

Köp dina resväskor, kabinväskor och resetillbehör med fri frakt och snabb leverans.

Orderbekräftelse

Vid beställning träffas avtal om köp först när Strandlins bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av Strandlins databas utan manuell översyn och utgör information om innehållet i beställningen. Om du inte erhåller en orderbekräftelse bör du kontakta oss på info@strandlins.com eller telefon 08-7581114 för att kontrollera att din beställning har mottagits av oss. I samband med att ordern expedieras från Strandlins, erhåller Kunden via e-post besked att ordern är på väg.
Strandlins ingår endast köp med myndig person. För köp till minderåriga under 18 år krävs målsmans godkännande

Betalning

Betalning kan ske mot faktura, internetbank eller med kort.

Kortbetalning

Du kan betala med Visa och MasterCard (Amex även vid företagsköp). För kortbetalning tillkommer ingen avgift. 
Vi hanterar kortbetalningarna i samarbete med DIBS AB  och Klarna som uppfyller kraven för PCI-DSS. Vi följer distansköplagen och vid genomförande av kortbetalning reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. Ditt kort/konto belastas först i samband med att vi bekräftar ett leveransdatum eller att varan har skickats. Vi lagrar inga kortuppgifter och all hantering av kortinformationen hanteras via säker SSL kryptering, samt av bankernas senaste säkerhetsteknik 3D Secure -du kan känna dig helt säker när du handlar med kort hos oss. 
Enligt (PUL) personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av Strandlins Reseffekter i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. 
Vi kommer aldrig att låta någon annan använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Konsumenten har rättighet att om registerade uppgifter begära: - utdrag av registrerade uppgifter - att registrerade uppgifter ändras - att registrerade uppgifter raderas

Konsumenten har rättighet att om registerade uppgifter begära: - utdrag av registrerade uppgifter - att registrerade uppgifter ändras - att registrerade uppgifter raderas

Konsumenten har rättighet att om registerade uppgifter begära: - utdrag av registrerade uppgifter - att registrerade uppgifter ändras - att registrerade uppgifter raderas

Leveranser

Vi anlitar Posten som transportör. Paketen skickas som postpaket eller företagspaket. Företagspaket kan enligt Postens bestämmelser inte längre skickas till boxadresser. Vi ber därför våra företagskunder att tänka på följande: om beställda produkter skall levereras till ett företag så måste en gatuadress till det företaget anges. 
Postpaket hämtas hos Postens närmaste ombud.

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-2 vardagar. Det kan hända att vissa varor tillfälligt är slut. I dessa fall kontaktar vi Dig alltid via mail eller telefon.En del väskor är inte lagervaror varför leveranstiden är något längre för dessa (ca 7 arbetsdagar). Besked om detta får du direkt vid beställning eller så kan du maila eller ringa till vår kundtjänst på tel 08-758 11 14. Om du tycker att leveranstiden blir för lång har du rätt att annullera din order. Vid beställningar utanför våra ordinarie öppettider lämnas leveransbesked nästföljande vardag. 
Du kan följa paketets väg genom att skriva in ditt kolli-id nummer på postens hemsida www.posten.se

Öppet köp

Vi lämnar öppet köp i 30 dagar.  Du måste skicka tillbaka varan med ev garantibevis, oanvänd, i originalförpackningen eller motsvarande förpackning och med Posten Företagspaket.  Vi betalar tillbaka pengarna till Ditt pg, bg eller kort direkt när vi kontrollerat varan (senast inom 10 dagar).Du ska alltid kontakta oss på tel 08-758 11 14 eller mail info@strandlins.com innan Du skickar tillbaka någon vara. 
Konsument har rätt att, som lagen om konsumentskydd vid distansavtal mm närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att till Strandlins lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag konsumenten tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Strandlins står för returfrakten och skickar en fraktsedel till konsumenten. Fraktsedeln klistras på originalförpackningen och lämnas in till Posten för retur.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. 
Vill konsument utöva ångerrätt rekommenderas denne att kontakta Strandlins kundservice på telefon 08-758 11 14, e-post till info@strandlins.com eller via Strandlins hemsida på www.strandlins.com och uppge order- eller fakturanummer för att få ett tilldelat returnummer och en fraktsedel för retur av varan. Syftet med returnumret är att underlätta identifiering och administrering av återköpet. Strandlins står för returfrakten av varan. Returer skickas alltid med Posten Företagspaket till: Strandlins AB, Gustaf Bergs väg 13, 18334 Täby.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. 

Alla namn, beteckningar m.m. som förekommer på Strandlins AB:s hemsida är i förekommande fall registrerade varumärken. 

Returer och reklamationer

Vi garanterar att varorna Du beställt är felfria vid leveransen. Skulle det ändå vara fel på produkten, ber vi Dig kontakta oss snarast på tel 08-758 11 14 eller via mail info@strandlins.com . Vi står i dessa fall för hela returfrakten och skickar då en retursedel som du klistrar på paketet och sedan lämnar in till närmaste Postombud.

Garanti

På de flesta produkter lämnar vi längre garantitid än konsumentköplagen säger, det är därför viktigt att Du sparar medföljande garantibevis ihop med följesedeln. Garantin är en fabrikationsgaranti och omfattar inte skador uppkomna av yttre våld som t ex flygskador. I sådana fall står ofta flygbolagen för reparation eller eventuellt utbyte av väskan. 
Rent praktiskt fungerar det så , inom Sverige, att om du får problem under garantitiden kontaktar du oss. 
Vi hänvisar till en lokal butik eller om det inte finns, sänder vi dig en förbetald paketavi så att du kostnadsfritt kan skicka produkten till oss. 
I övrigt följer vi konsumentköplagen och konsumentverkets föreslagna regler.

Utökad garanti, exklusivt för Strandlins AB. Pga flygbolagens hårda restriktioner för skadat bagage, kan det ofta vara svårt att få ut hela ersättningen för en skadad väska. Många flygbolag ersätter endast upp till 1.000 kr eller gör åldersavdrag med 10% per år.

Vid flygskador på hårda väskor i materialen polypropylen och curve där det har gått hål på skalet rakt igenom väskan, lämnar vi därför ut en ny likadan, eller om en likadan inte finns, en motsvarande väska helt utan kostnad. Detta kan ske under förutsättning att ett kvitto eller garantibevis finns från oss (Samsonite Store, Strandlins Reseffekter eller vår hemsida), att garantitiden fortfarande gäller samt att det finns en giltig skaderapport från ett flygbolag som vi samarbetar med. Garantin omfattar alla väskor tillverkade av polypropylenplast och curve, samt väskor av märket Titan tillverkade av polykarbonatplast. 

Outlöst försändelse

För försändelse som ej lösts ut utan gått i retur till Strandlins Reseffekter debiteras en avgift om f n 100-250 kr plus moms beroende på paketets storlek, för att täcka Strandlins transport- och administrationskostnader. 
Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekomendationer.

Rabatter vid företagsköp

Vid köp av många väskor vid ett och samma tillfälle, ber vi Dig kontakta oss för bästa pris. 
Bland våra nöjda kunder finns bl a Riksrevisionen, Kriminalvårdsstyrelsen, Ongame, Vattenfall, Luftfartsverket, Sjöfartsverket, Bristol-Myers Squibb, Kungliga Dramatiska Teatern, SSAB Svenskt Stål, Schering Plough m fl 

För offert maila: hans@strandlins.com

GDPR
För att du ska kunna ta del av vår information om kampanjer och reor behöver vi hantera dina personuppgifter. Dessa hanteras i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj. Du som får utskick från strandlins.com finns i ett speciellt adressregister. I registret finns bara din e-postadress, Om du har handlat av oss har vi även din adress och ditt telefonnummer. Vi delar inte dina uppgifter vidare till andra. Kommunikationen med all våra kunder är en mycket viktig del i vår verksamhet och vi hoppas därför att vi ska ha ert förtroende vad gäller personuppgiftshantering. Vi hoppas även att ni vill fortsätta ta emot information från oss. Om du väljer att inte vara kvar i registret kan du avregistrera dig. Vänliga hälsningar, Strandlins Reseffekter

Prisgaranti

– hos Strandlins betalar du aldrig för mycket!

Visst vore det dumt att beställa väskor från oss och upptäcka dem till ett lägre pris i en annan butik nästa dag? Klart man vill betala så lite som möjligt för sina väskor! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina väskor till ett lägre pris, så kommer Strandlins att ersätta dig med 100% av mellanskillnaden av det pris du betalat och det pris som den andra butiken säljer för.

Produkter

» Resväskor

» Business

» Väskor för barn

» Varumärken

» Plånböcker

» Shoppingvagnar

» Duffelväskor

» Sidkarta / sitemap

Nyhetsbrev

Missa inte senaste nytt och alla bra erbjudanden, registrera dig nu:

Säkra och snabba betalningar hos oss på strandlins.com

Copyright © 2014 Strandlins Reseeffekter AB   |   Adress: Box 7110, 18712 Täby   |   E-post: info@strandlins.com | Orgnr: 556789-5072